Ärr efter behandling

Ärr, är kroppens naturliga reaktion mot djupare skador i huden exempelvis efter en operation, brännskador, olyckor med mera. Alhydran förbättrar och reparerar ärrvävnaden. Denna hudkräm kan dels appliceras på nya ärr men också gamla

Torr hud, Hudbesvär, Hudvårdsprodukt för hudbesvär, Aloe Vera baserad hudvårdsprodukt
Hudproblem som orsakas av ärr efter behandling

Ingen gillar att ha ärr. I många fall orsakar de obehag och kan upplevas oestetiska. Ärren kan ge dig

Alhydran är lösning då den är effektiv mot nya men också gamla ärr och reducerar obehag.

Bort med ärren som gör dig osäker
Produkter för dig med ärr efter behandling
Hur uppstår ärren?

På ställen där huden är skadad startar kroppen sin reparations process. Är skadan ytligare uppstår normalt ingen ärrvävnad, men är den djupare blir oftast resultatet av läkningsprocessen ärr. Ärrvävnaden är oftast oelastisk och kan också påverka omkringliggande vävnader så att funktionen blir nedsatt, som till exempel leder med mera.

Det finns tre olika typer av vanliga ärr:

Normala ärr

Dessa är inte förtjockade och vanligtvis syns de knappt. Normala ärr är ljust röda eller vita till sin färg. Vanligtvis upplevs en del problem av dem i början av läkningsprocessen, som klåda, rodnad smat lite smärta

Hypertrofa ärr

Ett hypertrophic ärr är rött tjockt och hårt, det syns. Detta uppstår oftast när läkningsprocessen har blivit påverkad av tex rörelse, en djupare skada eller ngt annat som gjort att huden inte kunnat läkas på ”rätt” sätt.

Keloida ärr

Ett keloit ärr är extremt tjockt och höjer sig oftast över hudens övriga lager. Detta bildas när kroppens lagningsprocess går in i ett ”overdrive” läge. Det vill säga kroppen uppfattar inte när skadan är läkt. Dessa är orsakar ofta smärta, upplevs som oestetiska, de kliar och är hårda.

Hur hjälper Alhydrans hudkräm dig med dina ärr?

Alhydran hjälper dig genom att dess ingredienser ökar läkningsprocessen den reducerar klådan, smärtan och mjukgör huden. Hudkrämen är effektiv både mot gamla och nya ärr.

Vi rekommenderar att man startar behandlingen med Alhydran så fort som sårskadan har slutit sig och eventuella stygn blivit borttagna. Genom detta hjälper vi huden i sin läkningsprocess. Genom att starta med Alhydran tidigt förebyggs uppkomst av oönskade ärrformationer.

Alhydran reducerar obehagliga symptom från gamla ärr, såsom klåda, smärta, rodnad och stelhet. Hudkrämen förbättrar fuktighets balansen i huden och vi ser en signifikant förbättring av hudens kvalité.

Hudkräm, Hudsalva, aloe vera baserad hudkräm, Aloe vera baserad hudsalva, Aloe vera baserad hudvårdsprodukt. Salva mot torr hud. Hud kräm för hudbesvär, torr hud
Kunders respons